“Hvis man aldrig prøver noget, sker der som bekendt ingenting. Kan man så omvendt slutte, at der sker meget, hvis man prøver noget? Hvis det er tilfældet, garanterer vi, at der kommer til at ske rigtig meget på denne filmfestival”. Sådan er udtagelsen fra ÅRHUS FILMLAB der står bag en række spændende produktioner til ÅRHUS FESTUGE 2010.

Filmlab Aarhus prøver nemlig noget nyt og spændende. De vender siden til det vante og afprøver nye vinkler på måden at producere film på og håber, at den, der søger, skal finde. I dette tilfælde andre og vedkommende historier.

Med ÅRHUSHISTORIER har de produceret 5 kortfilm hvor manuskriptet er erstattet af en sang. Det er der kommet 5 meget forskellige, og på hver sin måde fine film ud af.

Den Danske filminstruktør Søren Krag-Jacobsen fortæller på baggrund af en sang der er skrevet af den Norske Krimi Forfatter Jo Nesbø, en historie om livet i en Århusiansk bokseklub. Kortfilmen hedder: FERDIG MANN.

Her kommer AMOS-FX’s bidrag til Festugeprojektet ind i billedet, da filmen skulle indeholde et kort klip af noget blod, der bliver skyllet ud i en rist i et baderum.

Det er 2. år i træk AMOS-FX bidrager til ÅRHUSHISTORIER Projektet, og glæder sig allerede til at se, hvad næste år kan byde på.